VÍZADAGOLÓ A VÁRÓTEREMBE

Tiszta felfrissülés mindig kéznél.

AJÁNLATOT KÉREK

Higiénikus vízadagolók az egészségügy számára

A Culligan vízadagolók széles választékát kínálja, amelyek megfelelnek az egészségügyi ágazat speciális higiéniai követelményeinek.

WL7 Firewall®

Sokféle víz opció, kompromisszumok nélküli tisztítás és a nagy kapacitás.

50 fő kiszolgálása
Akár ötféle vízfajtával
Szabadon álló és pultra helyezhető modellek
WL2 Firewall®

Kiváló szűrőképesség, könnyű használat, stílusos design.

30 fő kiszolgálása
Szabadon álló és pultra helyezhető modellek
Típusai: tisztított hideg, normál vagy forró hőmérsékletű
WL3 Firewall®

Kiváló tisztítás, bizonyított teljesítmény, elegáns design

15-30 fő kiszolgálása
Szabadon álló és pultra helyezhető modellek
hideg, szénsavas vagy forró változatban elérhető

Különösen a higiéniailag érzékeny területeken a hálózati vízadagolók jó megoldást jelentenek a betegek, a személyzet és a látogatók tiszta ivóvízzel való ellátására – ideális vízellátás klinikák és kórházak számára, de a rendelő vízadagolójaként is. Egy gombnyomással gyorsan adagolható egy pohár víz, és bármikor élvezhető.

Természetesen a legmagasabb higiéniai előírásoknak megfelelően. Számos funkció, mint például a többlépcsős szűrő, az UV-technológia és a nanoezüst bevonat optimális vízminőséget garantál anélkül, hogy a palackos vízellátás logisztikai erőfeszítéseket igényelne.

Az egészségügyi létesítmények számára megfelelő vízadagolót találni nem könnyű. Forduljon hozzánk bátran egy nem kötelező erejű konzultációért e-mailben vagy telefonon. Segítünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő modellt.

Javítsa munkakörnyezetét vízadagolóval

Higiénia

A Culligan vízadagolóval olyan ivóvíz hozzáférése van, amely megfelel a legmagasabb higiéniai előírásoknak.

Egészség

A hidratáltság megőrzése fontos az általános egészségi állapotod szempontjából. A vízadagolóval nagyszerű ízű vizet biztosíthat, és elősegítheti az egészséges ivási szokásokat.

Kényelem

Hűtött, szénsavas vagy szénsavmentes víz: kínáljon betegeinek és személyzetének egyszerű hozzáférést a tiszta vízhez egy gombnyomással, úgy, ahogyan azt a legjobban szeretik inni.

Optimális vízellátás a várótermekben és a közösségi helyiségekben

Legyen szó orvosi rendelőről, kórházról vagy idősek otthonáról: a vízadagolók higiénikus és kényelmes vízellátást biztosítanak.

Frissítő orvosi rendelők vagy kórházak számára

Az orvosi rendelők vagy kórházak várótermében elhelyezett vízadagolók nem csupán ízletes frissítőt nyújtanak a betegek és a személyzet számára.

A legmagasabb minőségű higiéniai megoldást kínálják. A tiszta, frissítő vízhez való hozzáférés segít a betegek számára kényelmes környezetet teremteni; különösen akkor, ha a várakozási idő kissé hosszabb.

Higiénikus vízellátás az egészségügyi ágazatban

Egy szabadon hozzáférhető vízadagoló egy idősek otthonában megkönnyebbülést jelent az ápoló személyzet számára. A lakók és a látogatók, valamint a személyzet bármikor úgy csapolhatják a vizet, ahogyan azt a legjobban szeretik. Ez egyben emlékeztető is a rendszeres vízfogyasztásra.

Megbízható vízminőség

A higiénikus víznek nem kell drágának lennie. Egy Culligan vízadagolóval a klinikákon, kórházakban és rendelőkben növelheti a vízminőséget és egyidejűleg csökkentheti a vízköltségeket.

Higiénia a javából

Sok ügyfelünk aggodalmát fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy vízadagolót helyezzen el higiéniailag érzékeny területen, például klinikán vagy kórteremben.

A megfelelő higiéniai rutinnal és egy megfelelő, kiváló minőségű vízadagoló modellel azonban könnyen teljesíthetők a magas higiéniai előírások.

Szakértői csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy tanácsot adjon Önnek az egészségügyi létesítményei számára elérhető legjobb modellel és karbantartási lehetőségekkel kapcsolatban.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-Tap01
CulliganUK-icon-germ-fill-005FA7

99,9 % csíramentes víz

A számos higiéniai funkciónak, például a szűrőrendszernek és az UV-C egységnek, valamint a rendszeres, ingyenes karbantartásnak köszönhetően mindig tiszta ivóvízzel láthatja el betegeit, látogatóit és személyzetét. Megbízható vízminőség, amely magas szintű biztonságot és kiváló ízű vizet kínál Önnek.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-IceWater01
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Amellett, hogy élvezheti a magas vízminőséget, a vízellátás költségeit is megtakaríthatja.

Ennek oka, hogy a csapvízért csak 0,9 forintot fizet literenként, az bérletidíj mellett. Ezzel hosszú távon pénzt takarít meg, szemben az egyszer használatos műanyag vizes palackok beszerzésének költségeivel.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-SaveMoney01
CulliganUK-icon-savings-fill

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot az ajánlatkéréssel kapcsolatban.

    Adataim megadásával kijelentem, hogy elolvastam az adatvédelmi szabályzatot*.