A tiszta víz előállításával szeretnénk jobbá tenni életét, és megóvni a bolygót.

image-1

Mi vagyunk a Culligan.

és a mi küldetésünk, hogy a fenntarthatóság, a tudomány és a szolgáltatás területén szerzett páratlan szakértelmünkkel az embereknek azonnali hozzáférést biztosítsunk a tiszta, biztonságos és jóízű vízhez.

Culligan International
10_Outdoor_Front-Door-Technician_6792-1

Az Ön partnere a jobb vízért.

A Culligan több mint 80 éve a vízkezelés globális vezetője, átfogó megoldások széles skáláját kínálva az egyszerű otthoni szűrőrendszerektől a kereskedelmi ivóvíz ellátásig. Lakossági vízlágyító szolgáltatóból mára már több mint 90 országban jelenlévő, megbízható céggé alakultunk át, több mint 35 márkával a portfóliónkban. Vízszakértőkként elkötelezettek vagyunk a víz minőségének javításában, a jobb élet, és a bolygó érdekében.

Történetünk
Történelmünk. Több, mint 90 éve
célként tekintünk a tiszta, egészséges,
és jóízű víz biztosítására.
1936
1942
1958
1975
1987
1990
2015
2020
2021
2022
Történetünk
Történelmünk. Több, mint 90 éve
célként tekintünk a tiszta, egészséges,
és jóízű víz biztosítására.

Nyomvonalunk

Világszerte milliók számára állítunk elő tiszta vizet.

Termékeink és szolgáltatásaink világszerte biztosítanak tiszta vizet otthonoknak, irodáknak, közösségeknek egyaránt.
Map-1
140 millió
fogyasztót szolgálunk ki évente
90+
Több mint 90 országban vagyunk jelen közvetlen és közvetett módon,
20 000+
Naponta több mint 20000 szervizlátogatást végzünk
14 000+
Több mint 14000 alkalmazottunk van világszerte
ourimpact_hero-1

Az emberek és a bolygó érdekében cselekszünk.

Elkötelezettek vagyunk a víz minőségének javításában, az életszínvonal növelésében, és ezáltal a világot egy jobb hellyé szeretnénk tenni. Tekintse meg közelebbről a fenntarthatóság, az innováció, a sokszínűség és befogadás terén végzett munkánkat.

Töltse le az ESG reportot

A Fenntarthatósági Kötelezettségeink

Homes glass water 1

Fenntartható megoldásokat kínálunk hidratálás terén, legyen az otthon, a munkahelyen, vagy éppen utazás közben. Kidolgoztunk és bevezettünk olyan termékéletciklus-értékelési eszközöket, amelyek segítségével 2030-ra új termékeink 100%-át ESG-kritériumok alapján értékeljünk.

Aktívan dolgozunk azon, hogy nyomon kövessük és csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, a szén-dioxid kibocsátás csökkentésével, és a vízgazdálkodás fejlesztésével.

Elkötelezettek vagyunk egy sokszínű, méltányos és befogadó munkahely kialakítására.2030-ra kitűzött céljaink között szerepel, hogy a nők aránya a vezetői pozíciókban legalább 35% legyen, és hogy növeljük a faji és etnikai képviseletet az amerikai vezetői pozíciókban.

Elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes és etikus üzletvitel iránt, miközben mindenkit tisztelettel kezelünk. Célunk, hogy 2030-ra minden beszállítónk elismerje és betartsa a Beszállítói magatartási kódexünket és az ESG-t.

A környezet védelme

>500 millió kg
műanyag elkerülése évente
~5milliárd kg
CO2 kibocsátás megtakarítása évente
~40 milliárddal kevesebb egyszer használatos műanyag palack évente

Környezeti Hatás Kalkulátor

Tekintse meg a pozitív változást,
amit elérhet.

Amikor a Culligan-t használja, segít a környezetnek.
Válasszon ki egy terméket, hogy lássa, mennyi erőforrást takarít meg.

Típus:
Idő:
Menthet:
01
500 ml-es, egyszer használatos műanyagpalack
02
kg műanyag
0
kg szén-dioxid
Ami megegyezik:
0
Személyautóval megtett kilométerek3
0
LED izzó órányi működése4
0
Repülőgéppel megtett órák5
0
10 évig nevelt facsemeték6

A bemutatott adatok a kiválasztott termékrégión alapulnak.

  1. A Culligan termékekkel és a legmegfelelőbb összehasonlító eszközzel, például 500 ml-es PET műanyag vizes palackokkal vagy vízforralóban felforrt vízzel elfogyasztott azonos vízmennyiség alapján.
  2. Az 500 ml-es PET műanyag vizes palackokban felhasznált műanyag össztömege alapján, mínusz a Culligan termékekben és csomagolásokban felhasznált műanyag össztömege.
  3. Egy átlagos benzinüzemű személygépkocsi által megtett távolság szén-dioxid-kibocsátása alapján, az US EPA alapján: https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gas-equivalencies-calculator
  4. Egy Ausztráliában üzemeltetett 9 wattos LED-izzó szén-dioxid-kibocsátása alapján.
  5. A Boeing 747-400-as (hosszú távú nemzetközi járatokon használt) repülőgépek által repült órák számának szén-dioxid-kibocsátása alapján, a Carbon Independent alapján: https://www.carbonindependent.org/22.html
  6. Egy városi környezetben ültetett és 10 évig növekedni hagyott, közepes növekedésű tűlevelű vagy lombhullató fa szén-dioxid-elvonási haszna alapján, az US EPA alapján: https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gases-equivalencies-calculator-calculations-and-references#seedlings