SZOLGÁLTATÁSUNK

Szakemberekből álló csapatunk gondoskodik Önről és termékeiről. A telepítéstől kezdve a karbantartáson át az utógondozásig. Bízzon a szakértőkben. Bízzon a Culliganban.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Miért válassza a Culligan?

Mint minden speciális termék esetében, itt is fontos, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a berendezéseket megfelelően telepítették és karbantartották.

Akár vízadagolót vagy vízlágyító rendszert; multifunkciós csapot vagy nyilvános ivókutat szeretne telepíteni; nálunk a szakértők támogatják Önt.

Tapasztalatunk minden ágazatra és minden igényre kiterjed. Az otthoni telepítésektől kezdve a nagy sportstadionokig – rendelkezünk a know-how-val, hogy biztosítsuk a berendezések megfelelő beállítását és karbantartását.

Biztos lehet benne, hogy képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja, hogy rendszere optimális teljesítménnyel működjön, és jobb vizet szolgáltasson Önnek, amikor szüksége van rá.

Mit csinálunk

Szakértők által nyújtott speciális szolgáltatások

A Culligan személyre szabott szolgáltatási csomagjai számos termékhez elérhetők.

Vízadagoló szerviz és karbantartás

Ha nálunk bérli vízgépét, teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Ez magában foglalja a telepítést, a folyamatos karbantartást és az esetleges problémák esetén történő kiszállást. Annak érdekében, hogy a gép higiénikus és biztonságos legyen, rendszeres karbantartási szolgáltatást nyújtunk.

Hálózati vízadagolót szeretne? Segítünk kiválasztani a gép megfelelő helyét, biztosítva, hogy a gép a hálózati csatlakozás közelében legyen, vagy szükség esetén további csővezetékeket biztosítunk. Emellett rendszeres karbantartást végzünk, kicseréljük a szűrőket és megtisztítjuk a vízautomatán.

KÉRDÉSE VAN?

Lehet, hogy a GYIK-ben van válasz a kérdésére. Ha még nem tette meg, kérjük, látogasson el a GYIK oldalunkra.

MEGNÉZEM

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot az ajánlatkéréssel kapcsolatban.

    Adataim megadásával kijelentem, hogy elolvastam az adatvédelmi szabályzatot*.