Szolgáltatásaink

Szakértői csapatunk ott lesz, hogy gondoskodjanak Önről és vízgépeiről. A telepítéstől a karbantartásig és utógondozásig. Bízzon a szakértőkben. Bízzon a Culliganben.

Culligan 3
Telepítés
Telepítési szakemberekként technikusaink a lehető legjobb telepítési körülményeket biztosítják az Ön vízgépe számára. Nincs túl nagy vagy túl kicsi feladat.
Karbantartás
Hiszünk abban, hogy a vízkészülékekre rendszeres ápolással kell vigyázni, beleértve a szűrők vagy alkatrészek cseréjét és a rendszeres fertőtlenítést.
Szervíz hívások
Problémája van? Csak hívja fel teljes körűen menedzselt ügyfélszolgálatunkat, és mi vagy megjavítjuk, vagy kicseréljük a gépét.
Tanácsadás
Nem biztos a megfelelő termékben? Beszéljen szakértőinkkel, és kérjen díjmentes tanácsot a specifikációjának legmegfelelőbb megoldásról.

Vegye fel a kapcsolatot egy szakértőnkel

Töltse ki ezt az űrlapot, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot kérdésével kapcsolatban.

  Adataim megadásával kijelentem, hogy elolvastam az adatvédelmi szabályzatot*.


  banner_01_service

  Miért válassza a Culligant?

  Tapasztalja meg a nyugalmat a Culligan-nal – az Ön megbízható partnere a speciális vízberendezések terén több mint +85 éve.

  Legyen biztos benne, hogy képzett folyadékpótlási szakembereink optimalizálják a rendszer teljesítményét, így mindig a legjobb vizet élvezheti, pontosan akkor, amikor szüksége van rá.

  A Culligan segítségével a jobb víz csak egy lépésre van.

  Személyre szabott szolgáltatási csomagjaink, szakértőink által

  Fedezze fel a termékeink specifikációinak megfelelő szolgáltatásokat:

  Culligan Image

  Vízadagoló szerviz és karbantartás

  Készen áll, hogy nálunk bérelje vízhűtőjét? Teljes körűen menedzselt szolgáltatást nyújtunk Önnek. Ez magában foglalja a telepítést, a folyamatos karbantartást, a szűrők cseréjét és az esetleges problémákra vonatkozó megjegyzéseket. Annak érdekében, hogy gépe higiénikus és biztonságos legyen, rendszeres fertőtlenítést is végzünk. Számíthat ránk abban is, hogy a legjobb tanácsokat adjuk, például kiválasztjuk a megfelelő helyet a gép számára, gondoskodunk arról, hogy a hálózati vízforrás közelében legyen, vagy szükség esetén további csővezetékeket biztosítunk.

  Tanúsítványok és akkreditációk

  Büszkék vagyunk arra, hogy az alábbi tanúsítványokkal és akkreditációkkal rendelkezünk.