Vízadagolók iskolák és egyetemek számára

Fenntartható vízügyi megoldások az egyszer használatos műanyag felhasználásának csökkentésére. Robusztus és megbízható vízállomásaink ideális választás az oktatási szektor számára, mivel biztonságos és folyamatos vízellátást biztosítanak a tanulók és a személyzet számára egyaránt.

Kapcsolat
Sector Education 5

Biztonságos és fenntartható ivóvíz az iskolák számára

Akár az osztályteremben, akár a közös helyiségekben, adagolóink megbízható megoldást kínálnak mindenki folyadékszükségletének kielégítésére, biztosítva a produktív és kényelmes tanulási környezetet.

Vízminőség és higiénia

Bízzon víztisztító technológiánkban, a Firewall®-ban, amely garantálja a biztonságos folyadékpótlást iskolája számára. A BioCote® antimikrobiális védelemmel és az érintésmentes megoldásokkal, valamint szakértői, professzionális szolgáltatásunkkal együtt minden adott a nyugalomhoz.

Nagy kapacitású adagolók

Megoldásaink közé tartoznak a nagy kapacitású igényeket kielégítő vizes palacktöltők és ivókutak. Biztos lehet benne, hogy diákjai és munkatársai megbízható és hatékony gépeinkkel soha nem maradnak víz nélkül.

Fenntarthatóság

Tegyen egy nagyobb lépést a fenntarthatóság felé az iskolák számára tervezett ivókútjainkkal és vizespalack-töltőinkkel. Ezekkel a környezetbarát megoldásokkal iskolája jelentősen csökkentheti az egyszer használatos palackok számát, amelyek évente a hulladéklerakókban végzik.

Hidratációs megoldásaink az oktatás számára

Akár ivókutakat, palacktöltő állomásokat vagy innovatív adagolókat keres, a költségvetéséhez, a helyigényéhez és a folyadékpótlási igényeihez igazodó lehetőségeket kínálunk.

C3 Firewall®
 • Nagyszerű ízű tisztított víz igény szerint
 • Korszerű vízszűrés a legtisztább vízért
 • Folyamatos antimikrobás védelem
Ideális iskolák számára

Segít, hogy mindenki felfrissüljön, hidratált és koncentrált maradjon.

Innovatív termékek

Megbízhatóságot és tartósságot biztosít a nagy igénybevételű területeken.

Problémamentes szolgáltatás

Professzionális telepítés, karbantartás és utógondozás áll rendelkezésre.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot

Vásárlás vagy bérlés? Önön múlik! Kérjen személyre szabott tanácsokat, hogy elkezdhesse élvezni a jobb vizet.

  1/3 lépés

  Mi a cég neve?

  Vissza

  2/3 lépés

  Hol található?

  Vissza

  3/3 lépés

  Hogyan érhetjük el Önt?


  Miért válassza a Culligan vízhűtőket az Ön
  iskolájába vagy egyetemére?

  Válassza ki:

  Környezetbarát hidratálás

  A diákok környezettudatosságának előmozdítása fenntartható megoldásokkal. Fedezze fel környezetbarát adagolóinkat, amelyek igazodnak iskolája vagy egyeteme fenntarthatósági céljaihoz.

  Palackmentes hűtőink és palacktöltő állomásaink arra ösztönzik a diákokat és a személyzetet, hogy töltsék újra az újrahasználható palackokat, ezzel segítve az egyszer használatos műanyaghulladék csökkentését.

  Sustainability 1

  A személyzet és a diákok termelékenysége

  A tanulók és a személyzet hidratálása segít az energia és a koncentrációs szint növelésében. Beltéri és kültéri folyadékpótlási megoldásaink az iskola vagy egyetem minden területét kiszolgálják, így biztosítva az ivóvízhez való könnyű hozzáférést a termelékenység növelése érdekében.

  Child water bottle 1

  Biztonságos és tisztított víz

  A Culligan szabadalmaztatott technológiája tiszta és védett vizet biztosít. A Firewall® UVC akár 99,9999%-ban kórokozómentes vizet biztosít a diákok egészségéért.

  Az ezüstionokat tartalmazó BioCote® megakadályozza a felületi mikrobákat. A szénszűrés a szennyeződések eltávolításával garantálja a tiszta, nagyszerű ízű vizet.

  Business c7 6

  Választható vízválaszték

  Teljesítse a személyzet és a diákok különböző vízigényeit ivóvízkútjainkkal és vízadagolóinkkal, amelyek különböző lehetőségeket kínálnak, mint például azonnali hűtött, forró, környezeti vagy akár szénsavas víz. Megoldásaink tökéletesen megfelelnek a zsúfolt oktatási környezetek hidratálási igényeinek.

  Glass water 1

  Bérlet vagy vásárlás? A választás az Öné.

  Rugalmas választási lehetőségeket kínálunk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

  Bérlés

  • Problémamentes bérleti csomag - mi gondoskodunk mindenről
  • Telepítés okleveles mérnökök által​
  • Professzionális utókezelés a vízgép csúcsminőségű állapotának megőrzése érdekében
  • Nyugalom - minden problémát megoldunk​

  Vásárlás

  • Egyszeri költség, és azonnal az Öné
  • Szolgáltatási szerződéssel élvezheti a bérlés minden előnyét
  • Telepítési szolgáltatás igénybevehető
  Culligan Image

  Dobja ki az egyszer használatos műanyagot

  A vízutántöltő állomások és ivókutak alapvető fontosságúak a műanyaghulladék csökkentése és a biztonságos, tiszta vízhez való kényelmes hozzáférés biztosítása érdekében. Elősegítik a viselkedésváltást, arra ösztönözve a személyzetet és a diákokat, hogy az egyszer használatos műanyag helyett az újrahasználható palackokat válasszák. Vegye fel a kapcsolatot szakértői csapatunkkal, ha többet szeretne megtudni.

  Kapcsolatfelvétel