Vízadagolók iskolák és egyetemek számára

Fenntartható vízügyi megoldások az egyszer használatos műanyag felhasználásának csökkentésére. Robusztus és megbízható vízállomásaink ideális választás az oktatási szektor számára, mivel biztonságos és folyamatos vízellátást biztosítanak a tanulók és a személyzet számára egyaránt.

Kapcsolat
Sector Education 5

Biztonságos és fenntartható ivóvíz az iskolák számára

Akár az osztályteremben, akár a közös helyiségekben, adagolóink megbízható megoldást kínálnak mindenki folyadékszükségletének kielégítésére, biztosítva a produktív és kényelmes tanulási környezetet.

Culligan Product
Vízminőség és higiénia

Bízzon víztisztító technológiánkban, a Firewall®-ban, amely garantálja a biztonságos folyadékpótlást iskolája számára. A BioCote® antimikrobiális védelemmel és az érintésmentes megoldásokkal, valamint szakértői, professzionális szolgáltatásunkkal együtt minden adott a nyugalomhoz.

Culligan Product
Nagy kapacitású adagolók

Megoldásaink közé tartoznak a nagy kapacitású igényeket kielégítő vizes palacktöltők és ivókutak. Biztos lehet benne, hogy diákjai és munkatársai megbízható és hatékony gépeinkkel soha nem maradnak víz nélkül.

Culligan Product
Fenntarthatóság

Tegyen egy nagyobb lépést a fenntarthatóság felé az iskolák számára tervezett ivókútjainkkal és vizespalack-töltőinkkel. Ezekkel a környezetbarát megoldásokkal iskolája jelentősen csökkentheti az egyszer használatos palackok számát, amelyek évente a hulladéklerakókban végzik.

Hidratációs megoldásaink az oktatás számára

Akár ivókutakat, palacktöltő állomásokat vagy innovatív adagolókat keres, a költségvetéséhez, a helyigényéhez és a folyadékpótlási igényeihez igazodó lehetőségeket kínálunk.

C3 Firewall®
 • Nagyszerű ízű tisztított víz igény szerint
 • Korszerű vízszűrés a legtisztább vízért
 • Folyamatos antimikrobás védelem
Ideális iskolák számára

Segít, hogy mindenki felfrissüljön, hidratált és koncentrált maradjon.

Innovatív termékek

Megbízhatóságot és tartósságot biztosít a nagy igénybevételű területeken.

Problémamentes szolgáltatás

Professzionális telepítés, karbantartás és utógondozás áll rendelkezésre.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot

Vásárlás vagy bérlés? Önön múlik! Kérjen személyre szabott tanácsokat, hogy elkezdhesse élvezni a jobb vizet.

  1/3 lépés

  Mi a cég neve?

  Vissza

  2/3 lépés

  Hol található?

  Vissza

  3/3 lépés

  Hogyan érhetjük el Önt?


  Miért válassza a Culligan vízhűtőket az Ön
  iskolájába vagy egyetemére?

  Válassza ki:

  Környezetbarát hidratálás

  A diákok környezettudatosságának előmozdítása fenntartható megoldásokkal. Fedezze fel környezetbarát adagolóinkat, amelyek igazodnak iskolája vagy egyeteme fenntarthatósági céljaihoz.

  Palackmentes hűtőink és palacktöltő állomásaink arra ösztönzik a diákokat és a személyzetet, hogy töltsék újra az újrahasználható palackokat, ezzel segítve az egyszer használatos műanyaghulladék csökkentését.

  Sustainability 1

  A személyzet és a diákok termelékenysége

  A tanulók és a személyzet hidratálása segít az energia és a koncentrációs szint növelésében. Beltéri és kültéri folyadékpótlási megoldásaink az iskola vagy egyetem minden területét kiszolgálják, így biztosítva az ivóvízhez való könnyű hozzáférést a termelékenység növelése érdekében.

  Child water bottle 1

  Biztonságos és tisztított víz

  A Culligan szabadalmaztatott technológiája tiszta és védett vizet biztosít. A Firewall® UVC akár 99,9999%-ban kórokozómentes vizet biztosít a diákok egészségéért.

  Az ezüstionokat tartalmazó BioCote® megakadályozza a felületi mikrobákat. A szénszűrés a szennyeződések eltávolításával garantálja a tiszta, nagyszerű ízű vizet.

  Business c7 6

  Választható vízválaszték

  Teljesítse a személyzet és a diákok különböző vízigényeit ivóvízkútjainkkal és vízadagolóinkkal, amelyek különböző lehetőségeket kínálnak, mint például azonnali hűtött, forró, környezeti vagy akár szénsavas víz. Megoldásaink tökéletesen megfelelnek a zsúfolt oktatási környezetek hidratálási igényeinek.

  Glass water 1

  Bérlet vagy vásárlás? A választás az Öné.

  Rugalmas választási lehetőségeket kínálunk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

  Bérlés

  • Problémamentes bérleti csomag - mi gondoskodunk mindenről
  • Telepítés okleveles mérnökök által​
  • Professzionális utókezelés a vízgép csúcsminőségű állapotának megőrzése érdekében
  • Nyugalom - minden problémát megoldunk​

  Vásárlás

  • Egyszeri költség, és azonnal az Öné
  • Szolgáltatási szerződéssel élvezheti a bérlés minden előnyét
  • Telepítési szolgáltatás igénybevehető
  Culligan Image

  Dobja ki az egyszer használatos műanyagot

  A vízutántöltő állomások és ivókutak alapvető fontosságúak a műanyaghulladék csökkentése és a biztonságos, tiszta vízhez való kényelmes hozzáférés biztosítása érdekében. Elősegítik a viselkedésváltást, arra ösztönözve a személyzetet és a diákokat, hogy az egyszer használatos műanyag helyett az újrahasználható palackokat válasszák. Vegye fel a kapcsolatot szakértői csapatunkkal, ha többet szeretne megtudni.

  Kapcsolatfelvétel