Hidratálási megoldások a vendéglátóipar számára

A Culligan stílusos, nagy kapacitású vízadagolóival gondoskodhat az ügyfelek és a vendégek folyadékpótlásáról. Tökéletes megoldást kínálunk szállodák, éttermek, kávézók, pubok és catering rendezvények számára.

Kapcsolat
Sector Hospitality 2

Tisztított, nagy térfogatú víz a vendéglátás számára

Fedezze fel szakértelmünket a vendéglátóipar számára kínált kiváló minőségű vízmegoldások terén, amelyek biztosítják vendégei számára a legtisztább, legbiztonságosabb és legjobb ízű vizet.

Nagy kapacitású adagolók

Nagy kapacitású gépeink garantálják, hogy vendégei minden igényét kielégítő vízellátás álljon rendelkezésre. Ellátja éttermét, kávézóját vagy bárját nagy térfogatú hűtőgépeinkkel, amelyeket úgy terveztek, hogy hatékonyan adagoljanak nagy mennyiségű, prémium minőségű szűrt vizet.

Vízminőség és higiénia

Tapasztalja meg a világ leghitelesebb víztisztító technológiáját, a Firewall®-t, amely garantálja vendégei biztonságos folyadékpótlását. A hozzáadott BioCote® antimikrobiális védelemmel, az érintésmentes megoldásokkal és a szakértői szervizzel nyugodtan élvezheti rendezvényeit.

Csendes és pezsgő

Jutalmazza meg vendégeit a különböző ivóvízválasztékkal, beleértve a frissítő hűtött és szikrázó szűrt vizet. Tapasztalja meg a felhasználóbarát, színes LCD kijelzőink kényelmét, amelyek megkönnyítik a vízadagolást.

Vízadagoló kínálatunk
a vendéglátóipar számára

Az Ön vendéglátóipari igényeire szabott hidratálási megoldások. A hűtöttől a szénsavasig, a szabadon állótól a pulton állóig, mi mindent tudunk.

Aquabar Box 150
 • Irodákhoz és HORECA-környezetekhez tervezve
 • Három különböző adagolási kapacitás
 • Kiváló minőségű anyagokból készítve
Tökéletes vendéglátáshoz

Tisztított, nagy mennyiségű vizet előállító gépek a HORECA számára.

Innovatív termékek

Megbízható teljesítményt és tartósságot biztosít.

Problémamentes szolgáltatás

Telepítés, karbantartás és utógondozás az Ön nyugalma érdekében.

Culligan Image

Az Aquabar termékcsalád

Nagy mennyiségű vízellátás és egyenletes teljesítmény Az Aquabar termékcsaládot úgy tervezték, hogy a HORECA vállalkozások kiváló minőségű vizet kínálhassanak vendégeiknek, ügyfeleiknek és alkalmazottaiknak, miközben hozzájárulnak a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez.

Megoldásaink frissen szűrt vizet szállítanak közvetlenül az ügyfelek telephelyére, fenntartható és környezetbarát alternatívát nyújtva. Nézze meg videónkat, hogy többet megtudjon erről a HORECA számára készült speciális adagolósorozatról.

Az Aquabar adagoló megtekintése

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot

Vásárlás vagy bérlés? Önön múlik! Kérjen személyre szabott tanácsokat, hogy elkezdhesse élvezni a jobb vizet.

  1/3 lépés

  Mi a cég neve?

  Vissza

  2/3 lépés

  Hol található?

  Vissza

  3/3 lépés

  Hogyan érhetjük el Önt?


  Miért válassza a Culligan vendéglátóipari vízmegoldásokat?

  A fenntartható választás

  A Culligan elkötelezett az egyszer használatos műanyag használatának csökkentése mellett a vendéglátóiparban. Vízhűtőinket úgy terveztük, hogy megszüntessük a műanyag vizes palackok használatát.

  Ha fenntartható megoldásainkat választja, aktívan hozzájárulhat a műanyaghulladék csökkentéséhez, miközben kényelmes és környezetbarát folyadékpótlási lehetőséget biztosít vendégei számára.

  Sustainability 4

  Korlátlan kínálat

  Adagolóinkat nagy forgalomra tervezték, hideg, környezeti, forró és pezsgő opciókat kínálnak. Vendégei kényelmesen újratölthetik a palackokat és a poharakat, és bármikor, bárhol, folyamatosan élvezhetik a nagyszerű ízű vizet.

  Business tap firewall 4 1

  A legbiztonságosabb, legtisztább víz

  Tapasztalja meg a Culligan Firewall® UVC technológiáját, amely akár 99,9999%-ban eltávolítja a kórokozókat. Az ezüstionokat tartalmazó BioCote® megakadályozza a felületi mikrobák kialakulását, míg a szénszűrés a szennyeződések eltávolításával kristálytiszta, nagyszerű ízű vizet biztosít vendégei számára.

  Water filtration 6

  További választék

  Stílusos, szabadon álló és pultra szerelhető vízhűtőink minőséget és funkcionalitást kínálnak a hely feláldozása nélkül. Sok adagolóink akár ötféle víztípust kínálnak, beleértve a hűtött, forró és szénsavas lehetőségeket, így még soha nem volt ilyen egyszerű, hogy vendégei a kívánt vízzel hidratálják magukat.

  Business C8 1

  Bérlet vagy vásárlás? A választás az Öné.

  Rugalmas választási lehetőségeket kínálunk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

  Bérlés

  • Problémamentes bérleti csomag - mi gondoskodunk mindenről
  • Telepítés okleveles mérnökök által​
  • Professzionális utókezelés a vízgép csúcsminőségű állapotának megőrzése érdekében
  • Nyugalom - minden problémát megoldunk​

  Vásárlás

  • Egyszeri költség, és azonnal az Öné
  • Szolgáltatási szerződéssel élvezheti a bérlés minden előnyét
  • Telepítési szolgáltatás igénybevehető
  Culligan Image

  Csökkentse az egyszer használatos műanyagot

  A Culligan elkötelezett egy olyan jövő megteremtése mellett, amely mentes a műanyaghulladéktól és az energiahatékonyságot támogatja. Termékeink már hozzájárultak ahhoz, hogy világszerte 40 milliárd egyszer használatos műanyag palack felhasználását csökkentsük. Palackmentes rendszereink minden egyes telepítése 1440 palackot ment meg a hulladéklerakóktól. Válasszon egy Culligan hálózati vízhűtőt a környezetbarát folyadékpótláshoz. Tegyünk együtt pozitív hatást a környezetre.

  Kapcsolatfelvétel
  Culligan Image

  Páratlan tisztítás

  Bemutatjuk a Culligan szabadalmaztatott Firewall® UVC technológiáját. Tisztítja a vizet a forrástól az adagolási pontig, semlegesíti a vízben lévő mikrobákat és blokkolja a káros kórokozókat. A leghatékonyabb és leghatékonyabb megoldás a vendégek számára kiadott ivóvíz biztonságban tartására.