NAGY TELJESÍTMÉNYŰ VÍZADAGOLÓ

Tick icon
Nincs többé gond az egyszer használatos vizes palackok megrendelésével
Tick icon
Költséghatékony hidratálási megoldások minden költségvetéshez
Tick icon
Csökkentse az egyszer használatos műanyaghulladékot munkahelyén vagy otthonában
AJÁNLATOT KÉREK
Személyre szabott tanácsadás
Ügyfeleink 96%-a elégedett
Innovatív termékek
Az egyszer használatos műanyaghulladék megelőzése

Culligan vízadagoló

Csapatunk segít megtalálni az Ön igényeinek megfelelő vízadagoló automatát, és tanácsot ad, hogy a vásárlás vagy a bérlés a legjobb választás-e az Ön számára.

Hálózati Vízadagolók

Állványos vagy asztali készülékekkel szűrt víz közvetlen a csapból.

Ballonos Vízadagolók

Ballonos vízgépek ásványvízzel.

 

 

Horeca Vízadagolók

Vékony, helytakarékos csapok pultokhoz és bárokhoz.

 

Melyik vízadagolót válassza?

Egyetlen gombnyomással élvezheti a tiszta vizet, ahogyan szereti. A hűtött vagy forró víztől a szénsavas vízig mindenféle igényre van megoldás. Ezenkívül kétféle viztípus közül választhat. Vagy közvetlenül a vízvezetékre csatlakoztatja vízadagolóját, vagy ballonos vízadagolóinkból tiszta ásványvizet fogyaszthat.

A vízvezetékhez közvetlenül csatlakozó, palack nélküli ivóvízadagolóinknak köszönhetően a ládák cipelése a múlté. A többszörösen szűrt csapvíz közvetlenül a vízvezetékből érkezik.

Ez jelentősen csökkentheti a vízköltségeit. A bérleti díjon felül csak a csapvíz költségével kell számolni.

Culligan-FourReasonsModule-650x400
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Ön választhat, hogy milyen típusú vizet szeretne. A kívánt víztípust tartalmazó ballont rendszeresen ingyenesen szállítjuk Önnek.

Gondoskodunk ballonos vízadagolójának karbantartásáról és szervizeléséről is. Mindent biztosítunk, amire a tiszta vízhez szüksége van.

Culligan-FourReasonsModuleBottledCooler-650x400
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Ön étteremtulajdonos? Akkor éljen a Culligan vízadagolók előnyeivel és a lehetőséggel, hogy saját prémium minőségű vizet kínáljon.

Hűtött szénsavas és szénsavmentes vagy normál hőmérsékletű vizet kínálhat. És mindezt kevesebb erőfeszítéssel, rekeszpakolással és raktározással.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-Tap
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN?

Itt megtalálja a vízadagolókkal kapcsolatos legfontosabb információkat.

Béreljen vagy vásároljon vízadagolót: melyik lehetőség a jobb?

Mindkét lehetőségnek vannak előnyei és hátrányai:

Vízadagoló bérlése

A bérleti lehetőségnél a rugalmas finanszírozás és az alacsony beszerzési költségek egyértelmű előnyt jelentenek. Ráadásul a rendszeres karbantartás és ellenőrzés a bérleti szerződés részét képezi.

A vízadagoló bérlésének pontos költsége a választott modelltől és a megállapodás szerinti futamidőtől függ. Szívesen készítünk egyedi ajánlatot.

Vízadagoló vásárlás

A vízadagoló vásárlásakor a vízadagolót a használat kezdetén vásárolja meg. A vásárlás költségei ezért lényegesen magasabbak, mintha a rendszert bérelné. Opcionálisan kiegészítő karbantartási szerződés is köthető.

Hogyan történik a vízszűrés a vízadagolóban?

A hálózati adagolóink két lépésben tisztítják a vizet. Először egy nagy teljesítményű szénszűrő eltávolítja a kellemetlen ízeket és szagokat. Ezt követően a szabadalmaztatott Firewall® UVC technológiánk alaposan tisztítja a vizet 99,9999%-os baktériummentességgel, egészen az adagoló fúvókáig.

A ballonos rendszerben lévő víz nem szűrt. Vizünk palackozása szigorú higiéniai körülmények között történik: a forrásból egyenesen a 19 literes ballonokba kerül, és így semmilyen egyéb feldolgozáson vagy mestersége kezelésnek nem vetjük alá

Mennyibe kerül egy vízadagoló?
A vízadagoló árak a típustól és a felszereltségtől függően változhatnak. Sokszoros megtakarítást érhet el a vizes palackokkal való ellátáshoz képest. Költségkalkulátorunkban Ön is kiszámolhatja, hogy mennyit takaríthat meg.
Léteznek szénsavas funkcióval rendelkező vízadagolók is?

Igen, a Culligan számos olyan vízgéppel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szénsavas víz adagolását. Ehhez a vízadagoló egy plusz CO₂ palackkal van felszerelve. A palackot láthatatlanul tárolható a hozzá tartozó állványban vagy a konyhaszekrényben, illetve a pultban.

Blogunk áttekintést nyújt Önnek arról, hogy mit kell figyelembe vennie egy szénsavas vízadagolóval kapcsolatban. A szén-dioxiddal ellátott szódagépekről is áttekintést talál.

Vízadagoló pultra helyezhető vagy szabadon álló: melyik megoldás a jobb?

Minden az Ön preferenciáitól, igényeitől és a helytől függ.

Az pultra helyezhető készüléket helytakarékos módon közvetlenül a munkalapra helyezheti. Ezáltal ideális a konyhába vagy a pultokra történő telepítéshez. Kompakt méretei lehetővé teszik más, térben korlátozott környezetekben, például szűkös irodai konyharészlegekben való használatát is.

Szabadon álló vízadagolóink ideálisak, ha nincs hely a pulton. Ez a típusú vízgép további helyet kínálnak az állványban a vízszűrő vagy CO₂-palack tárolására.

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot az ajánlatkéréssel kapcsolatban.


    Adataim megadásával kijelentem, hogy elolvastam az adatvédelmi szabályzatot*.