Ballonos vízadagolók

Kényelmes és költséghatékony vízadagolók, amelyek tökéletesek a munkahelyen. Megbízható vízszállítási szolgáltatással, amely megfelel Önnek.

top-hero-cb-ultra

Palackozott vízhűtő adagolóink

Vásárolja meg vagy bérelje sokoldalú vízhűtőinket – szabadon álló vagy munkalapon. Élvezze az azonnali hűtött, környezeti hőmérsékletű és meleg vizet egy gépben.

CB Ultra
 • Egyszerű működés, tartós és kényelmes
 • Sokoldalú, többféle vízválasztékkal
 • Ideális gép nagy igénybevételű környezetekhez
Public
 • Kiváló minőségű rozsdamentes acél felület
 • Egyedi elülső szín
 • Egyszerű működés

Bérlet vagy vásárlás? A választás az Öné.

Rugalmas választási lehetőségeket kínálunk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

Bérlés

 • Problémamentes bérleti csomag - mi gondoskodunk mindenről
 • Telepítés okleveles mérnökök által​
 • Professzionális utókezelés a vízgép csúcsminőségű állapotának megőrzése érdekében
 • Nyugalom - minden problémát megoldunk​

Vásárlás

 • Egyszeri költség, és azonnal az Öné
 • Szolgáltatási szerződéssel élvezheti a bérlés minden előnyét
 • Telepítési szolgáltatás igénybevehető
Culligan Image

Culligan ballonos vízadagolók

Jobb, biztonságosabb víz, bármikor, bárhol.

Élvezze a Culligan ballonos vízadagoló kényelmét, amely finomabb, tisztább vizet juttat közvetlenül a kulacsból a pohárba. Élvezze a tiszta hűtött vagy meleg vizet energiatakarékos, kevés karbantartást igénylő vízadagolóinkból. Plug and play: Egyszerűen csatlakoztassa a vízadagolót egy áramforráshoz, és máris élvezheti a tisztított vizet vízvezetékek vagy vízvezetékek csatlakoztatása nélkül.

Kérjen árajánlatot

Milyen vízadagolót válasszak?

Ballonos vízadagoló

 • Könnyen használható és bármilyen környezethez alkalmas
 • Azonnal üzembe helyezhető - csak tápegységgel
 • Kiváló minőségű tiszta víz
 • Ütemezett ballonos vízszállítás

Hálózati táplálású vízadagoló

 • Közvetlenül a fő vízvezetékbe bekötve
 • Állandó vízellátás - Ideális nagy munkahelyekhez
 • Csak fizesse ki a gép bérleti díját
 • Telepítés és karbantartás tartalmazza
Culligan Image
Telepítés és szervizelés

Segítünk mindenben, amire szüksége van.

Telepítés
Speciális mérnökeink gondoskodnak a vízgépeink teljes skálájának telepítéséről. Egyetlen munka sem túl nagy vagy túl kicsi.
Karbantartás
Meggyőződésünk, hogy rendszeres karbantartással gondoskodunk vízgépeinkről. Attól függően, hogy milyen terméket választ, szolgáltatásunk magában foglalja a szűrők cseréjét, a rendszeres fertőtlenítést és az alkatrészek cseréjét.
Szerviz
Abban a valószínűtlen esetben, ha bármilyen problémája adódna, csak hívjon minket, és megjavítjuk vagy kicseréljük a gépét.
Culligan Image

Segít az egyszer használatos műanyag hulladék csökkentésében

Azzal, hogy a Culligant választja ballonos víz ellátására, segíti az egyszer használatos műanyaghulladék csökkentésére irányuló erőfeszítéseket. A visszaváltható vizes-ballonjainkat átlagosan akár 50 alkalommal is újrahasznosítják, majd újrahasznosítják.

Lépjen kapcsolatba velünk a palackozott víz szállításával kapcsolatban
Culligan Image

Az Ultra ballonos vízadagoló

Megbízható, higiénikus és környezetbarát vízadagoló

A könnyű használatra tervezett és tartósra épített Ultra hűtő megbízható teljesítményt nyújt. Robusztus felépítése és megbízható funkcionalitása ideális választássá teszik a praktikus, költséghatékony hidratáló megoldást kereső vállalkozások számára. Élvezze a problémamentes és pénztárcabarát megoldást a Ultra segítségével.

Tekintse meg a Ultra-t

Önt is érdekelheti...

Minden, ami a tiszta, jó minőségű víz biztosításához szükséges.

Hálózati vízadagolók

Fenntartható, fix költségű hidratációs megoldások

Horeca vízadagolók

Vékony, helytakarékos csapok pultokhoz és bárokhoz.

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a ballonos vízadagolók általában könnyen telepíthetők. Felhasználóbarát funkciókkal és egyszerű beállítási eljárásokkal tervezték őket, így kényelmesen telepíthetők különféle környezetekben anélkül, hogy széleskörű műszaki szakértelmet igényelnének. A Culligan az összes vízadagoló kölcsönzési csomagunkhoz biztosítja a telepítést, és ezt a szolgáltatást kínálja, ha úgy dönt, hogy megvásárolja a gépét.

 1. Húzza ki és ürítse ki: Kapcsolja ki a hűtőt, és húzza ki az áramforrásból. Távolítsa el a megmaradt vizes ballonokat.
 2. Szétszerelés: Szerelje szét az eltávolítható részeket, például a csepptálcát, a terelőlapot és a vízvédőt.
 3. Tisztítóoldat: Készítsen tisztítóoldatot enyhe szappant vagy mosogatószert meleg vízzel keverve.
 4. Tisztítás: Mártson egy tiszta ruhát vagy szivacsot a tisztítóoldatba, és óvatosan törölje le az összes felületet, beleértve a külsőt, a csaptelepeket és a kivehető részeket. A makacs foltok esetén puha kefe használható.
 5. Öblítés: Használjon külön tiszta vízbe áztatott kendőt vagy szivacsot a szappanmaradványok leöblítésére.
 6. Fertőtlenítés: A fertőtlenítéshez használjon víz és kis mennyiségű fehérítő keverékét (kövesse a gyártó ajánlásait) a felületek letörléséhez. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le tiszta vízzel.
 7. Szárítsa meg és szerelje össze: Hagyja, hogy minden alkatrész teljesen megszáradjon a levegőn, mielőtt összeszereli a hűtőt.
 8. Csatlakoztassa és telepítse újra: Ha megszáradt, dugja vissza a hűtőt, és helyezze vissza az eltávolított alkatrészeket. Helyezzen egy új üveg vizet a hűtőbe.
A rendszeres tisztítás biztosítja, hogy az adagoló higiénikus maradjon, és biztonságos ivóvizet biztosítson. A Culligan rendszeres karbantartást és fertőtlenítést tud biztosítani vízadagolójának karbantartási szolgáltatásunk részeként, amely a vízadagoló bérleti csomagjainkban is megtalálható.

A ballonos vízadagoló használata számos előnnyel jár:

 1. Kényelem: A ballonos vízadagolók azonnali hozzáférést biztosítanak a hűtött és frissítő vízhez.
 2. Rugalmasság: A ballonos vízadagolók különböző helyeken elhelyezhetők, így különböző környezetekhez alkalmazkodnak.
 3. Nincs szükség vízvezetékre: A hálózatról táplált vízadagolókkal ellentétben a ballonos vízadagolóknak nincs szükségük vízellátásra, ami egyszerűsíti a telepítést.
 4. Hordozhatóság: A ballonos vízadagolók könnyen mozgathatók, így alkalmasak rendezvényekre, ideiglenes beállításokra vagy irodai elrendezések megváltoztatására.
 5. Költséghatékonyság: A ballonokba való kezdeti befektetés ellenére a ballonos vízadagolók idővel költséghatékonyak lehetnek, különösen az egyszer használatos palackozott víz folyamatos kiadásaihoz képest.
 6. Fenntarthatóság: A Culligannál visszaváltható és újrafelhasználható ballonokat biztosítunk, csökkentve az egyszer használatos műanyaghulladékot, és előmozdítva a környezeti felelősségvállalást.
 7. Testreszabás: ballonos vízadagolóink különféle opciókkal kaphatók, például különböző vízhőmérsékletekkel (Hideg, Normál, Forró), ballonméretekkel és további funkciókkal, például poháradagolókkal.
 8. Megbízhatóság: A ballonos vízadagolók következetesen működnek anélkül, hogy bonyolult szűrőrendszerekre támaszkodnának, biztosítva a megbízható vízellátást.
 9. Egészség és jólét: A tiszta és frissítő vízhez való hozzáférés elősegíti a hidratációt, hozzájárulva az általános egészséghez és a termelékenységhez a munkahelyeken és a nyilvános tereken.

A ballonok cseréjének gyakorisága a ballonos vízadagolón olyan tényezőktől függ, mint a vízfogyasztás mértéke, a ballonok mérete és a hűtőt használók száma. Tipikus irányelv az, hogy a ballonot akkor cseréljük ki, amikor az üres, így biztosítva a folyamatos vízellátást. A mérsékelten vagy magas vízfogyasztással foglalkozó vállalkozásoknál gyakori lehet a ballonok néhány naponta vagy hetente történő cseréje. Ezzel szemben a háztartások 1-2 hetente cserélhetik a ballonokat. Javasoljuk, hogy kövesse figyelemmel a vízfelhasználását, és ennek megfelelően állítsa be a csere gyakoriságát. A Culligan vízszállítással bérleti terveink figyelembe veszik az Ön használatát, és automatikusan ütemezzük a szállítást az Ön igényei alapján. -

Igen, ballonos vízadagolóink kínálatában megtalálhatók a melegvíz-adagoló funkcióval felszerelt modellek. Ez különösen hasznos forró italok, például tea és kávé készítéséhez. A melegvíz funkciót egy külön gomb vagy csap vezérli, és biztonsági mechanizmussal rendelkezik, amely megakadályozza a véletlen égési sérüléseket, különösen akkor, ha a hűtő olyan helyen van, ahol nagy a gyalogosforgalom.