Ballonos vízadagolók

Kényelmes és költséghatékony vízadagolók, amelyek tökéletesek a munkahelyen. Megbízható vízszállítási szolgáltatással, amely megfelel Önnek.

top-hero-cb-ultra

Palackozott vízhűtő adagolóink

Vásárolja meg vagy bérelje sokoldalú vízhűtőinket – szabadon álló vagy munkalapon. Élvezze az azonnali hűtött, környezeti hőmérsékletű és meleg vizet egy gépben.

CB Ultra
 • Egyszerű működés, tartós és kényelmes
 • Sokoldalú, többféle vízválasztékkal
 • Ideális gép nagy igénybevételű környezetekhez
Public
 • Kiváló minőségű rozsdamentes acél felület
 • Egyedi elülső szín
 • Egyszerű működés

Miért válasszon ballonos vízadagolót?

Ha nem áll rendelkezésre hálózati víz, vagy ideiglenes megoldásra van szüksége a munkahelyén, ballonos vízadagolóink választéka kényelmes, természetes forrásból származó vízellátást biztosít anélkül, hogy hálózati vízellátást kellene használnia.

Könnyen kezelhető

Tapasztalja meg a könnyű telepítést és karbantartást ballonos vízadagolóinkkal. Csak csatlakoztassa a gépet a konnektorhoz, adja hozzá a vizes ballont, és a hűtője használatra kész! A higiénia érdekében könnyen karbantarthatja az adagolót, ha megtisztítja a csapokat, gombokat és az adagolóterületet élelmiszer-biztonságos fertőtlenítő spray-vel vagy törlőkendővel. Javasoljuk, hogy a vízadagolót legalább 3 havonta fertőtlenítse.

Core cb 1

Költséghatékony

Ezekkel a hűtőkkel folyamatosan frissítő vízzel tudja ellátni alkalmazottait, ügyfeleit és vendégeit. Ez segíthet elkerülni az egyszer használatos és kis kiszerelésű műanyag ballonokkal kapcsolatos költségek felhalmozódását, valamint a gyakori készletfeltöltés szükségességét. Ez nemcsak jelentős megtakarítást jelent az idő múlásával, hanem a műanyaghulladék csökkentésével a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét is bizonyítja.

Finances 1

Megbízható szolgáltatás

Ha úgy dönt, hogy nálunk bérli hűtőjét, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a hűtő rendszeres fertőtlenítését, a ballonos víz ütemezett kiszállítását, valamint ingyenes telefonhívást vagy cseregépeket, ha bármilyen probléma merül fel. Rugalmas bérleti szerződéseket és menedzselt karbantartási szolgáltatást kínálunk, így biztos lehet benne, hogy továbbra is hidratált maradhat, anélkül, hogy az üzletét megzavarná.

Culligan staff 3

Fenntarthatóság

Akár egy irodát, egy várótermet, egy üzlethelyiséget vagy akár egy forgalmas építkezést hidratál, egy ballonos vízadagoló megfelel az Ön igényeinek. Kényelmes választás az azonnali hidratáláshoz, egész nap hűtött vízhez való hozzáféréssel. Ez a praktikum biztosítja, hogy vállalkozása minden szeglete gond nélkül élvezze az egészséges hidratálás előnyeit.

Business office glass water 2

Bérlet vagy vásárlás? A választás az Öné.

Rugalmas választási lehetőségeket kínálunk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

Bérlés

 • Problémamentes bérleti csomag - mi gondoskodunk mindenről
 • Telepítés okleveles mérnökök által​
 • Professzionális utókezelés a vízgép csúcsminőségű állapotának megőrzése érdekében
 • Nyugalom - minden problémát megoldunk​

Vásárlás

 • Egyszeri költség, és azonnal az Öné
 • Szolgáltatási szerződéssel élvezheti a bérlés minden előnyét
 • Telepítési szolgáltatás igénybevehető
Culligan Image

Culligan ballonos vízadagolók

Jobb, biztonságosabb víz, bármikor, bárhol.

Élvezze a Culligan ballonos vízadagoló kényelmét, amely finomabb, tisztább vizet juttat közvetlenül a kulacsból a pohárba. Élvezze a tiszta hűtött vagy meleg vizet energiatakarékos, kevés karbantartást igénylő vízadagolóinkból. Plug and play: Egyszerűen csatlakoztassa a vízadagolót egy áramforráshoz, és máris élvezheti a tisztított vizet vízvezetékek vagy vízvezetékek csatlakoztatása nélkül.

Kérjen árajánlatot

Milyen vízadagolót válasszak?

Ballonos vízadagoló

 • Könnyen használható és bármilyen környezethez alkalmas
 • Azonnal üzembe helyezhető - csak tápegységgel
 • Kiváló minőségű tiszta víz
 • Ütemezett ballonos vízszállítás

Hálózati táplálású vízadagoló

 • Közvetlenül a fő vízvezetékbe bekötve
 • Állandó vízellátás - Ideális nagy munkahelyekhez
 • Csak fizesse ki a gép bérleti díját
 • Telepítés és karbantartás tartalmazza
Culligan Image
SERVICELEISTUNGEN VON CULLIGAN

Segítünk mindenben, amire szüksége van.

Telepítés
Speciális mérnökeink gondoskodnak a vízgépeink teljes skálájának telepítéséről. Egyetlen munka sem túl nagy vagy túl kicsi.
Karbantartás
Meggyőződésünk, hogy rendszeres karbantartással gondoskodunk vízgépeinkről. Attól függően, hogy milyen terméket választ, szolgáltatásunk magában foglalja a szűrők cseréjét, a rendszeres fertőtlenítést és az alkatrészek cseréjét.
Szerviz
Abban a valószínűtlen esetben, ha bármilyen problémája adódna, csak hívjon minket, és megjavítjuk vagy kicseréljük a gépét.
Culligan Image

Segít az egyszer használatos műanyag hulladék csökkentésében

Azzal, hogy a Culligant választja ballonos víz ellátására, segíti az egyszer használatos műanyaghulladék csökkentésére irányuló erőfeszítéseket. A visszaváltható vizes-ballonjainkat átlagosan akár 50 alkalommal is újrahasznosítják, majd újrahasznosítják.

Lépjen kapcsolatba velünk a palackozott víz szállításával kapcsolatban
Culligan Image

Az Ultra ballonos vízadagoló

Megbízható, higiénikus és környezetbarát vízadagoló

A könnyű használatra tervezett és tartósra épített Ultra hűtő megbízható teljesítményt nyújt. Robusztus felépítése és megbízható funkcionalitása ideális választássá teszik a praktikus, költséghatékony hidratáló megoldást kereső vállalkozások számára. Élvezze a problémamentes és pénztárcabarát megoldást a Ultra segítségével.

Tekintse meg a Ultra-t

Önt is érdekelheti...

Minden, ami a tiszta, jó minőségű víz biztosításához szükséges.

Hálózati vízadagolók

Fenntartható, fix költségű hidratációs megoldások

Horeca vízadagolók

Vékony, helytakarékos csapok pultokhoz és bárokhoz.

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a ballonos vízadagolók általában könnyen telepíthetők. Felhasználóbarát funkciókkal és egyszerű beállítási eljárásokkal tervezték őket, így kényelmesen telepíthetők különféle környezetekben anélkül, hogy széleskörű műszaki szakértelmet igényelnének. A Culligan az összes vízadagoló kölcsönzési csomagunkhoz biztosítja a telepítést, és ezt a szolgáltatást kínálja, ha úgy dönt, hogy megvásárolja a gépét.

 1. Húzza ki és ürítse ki: Kapcsolja ki a hűtőt, és húzza ki az áramforrásból. Távolítsa el a megmaradt vizes ballonokat.
 2. Szétszerelés: Szerelje szét az eltávolítható részeket, például a csepptálcát, a terelőlapot és a vízvédőt.
 3. Tisztítóoldat: Készítsen tisztítóoldatot enyhe szappant vagy mosogatószert meleg vízzel keverve.
 4. Tisztítás: Mártson egy tiszta ruhát vagy szivacsot a tisztítóoldatba, és óvatosan törölje le az összes felületet, beleértve a külsőt, a csaptelepeket és a kivehető részeket. A makacs foltok esetén puha kefe használható.
 5. Öblítés: Használjon külön tiszta vízbe áztatott kendőt vagy szivacsot a szappanmaradványok leöblítésére.
 6. Fertőtlenítés: A fertőtlenítéshez használjon víz és kis mennyiségű fehérítő keverékét (kövesse a gyártó ajánlásait) a felületek letörléséhez. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le tiszta vízzel.
 7. Szárítsa meg és szerelje össze: Hagyja, hogy minden alkatrész teljesen megszáradjon a levegőn, mielőtt összeszereli a hűtőt.
 8. Csatlakoztassa és telepítse újra: Ha megszáradt, dugja vissza a hűtőt, és helyezze vissza az eltávolított alkatrészeket. Helyezzen egy új üveg vizet a hűtőbe.

A rendszeres tisztítás biztosítja, hogy az adagoló higiénikus maradjon, és biztonságos ivóvizet biztosítson.

A Culligan rendszeres karbantartást és fertőtlenítést tud biztosítani vízadagolójának karbantartási szolgáltatásunk részeként, amely a vízadagoló bérleti csomagjainkban is megtalálható.

A ballonos vízadagoló használata számos előnnyel jár:

 1. Kényelem: A ballonos vízadagolók azonnali hozzáférést biztosítanak a hűtött és frissítő vízhez.
 2. Rugalmasság: A ballonos vízadagolók különböző helyeken elhelyezhetők, így különböző környezetekhez alkalmazkodnak.
 3. Nincs szükség vízvezetékre: A hálózatról táplált vízadagolókkal ellentétben a ballonos vízadagolóknak nincs szükségük vízellátásra, ami egyszerűsíti a telepítést.
 4. Hordozhatóság: A ballonos vízadagolók könnyen mozgathatók, így alkalmasak rendezvényekre, ideiglenes beállításokra vagy irodai elrendezések megváltoztatására.
 5. Költséghatékonyság: A ballonokba való kezdeti befektetés ellenére a ballonos vízadagolók idővel költséghatékonyak lehetnek, különösen az egyszer használatos palackozott víz folyamatos kiadásaihoz képest.
 6. Fenntarthatóság: A Culligannál visszaváltható és újrafelhasználható ballonokat biztosítunk, csökkentve az egyszer használatos műanyaghulladékot, és előmozdítva a környezeti felelősségvállalást.
 7. Testreszabás: ballonos vízadagolóink különféle opciókkal kaphatók, például különböző vízhőmérsékletekkel (Hideg, Normál, Forró), ballonméretekkel és további funkciókkal, például poháradagolókkal.
 8. Megbízhatóság: A ballonos vízadagolók következetesen működnek anélkül, hogy bonyolult szűrőrendszerekre támaszkodnának, biztosítva a megbízható vízellátást.
 9. Egészség és jólét: A tiszta és frissítő vízhez való hozzáférés elősegíti a hidratációt, hozzájárulva az általános egészséghez és a termelékenységhez a munkahelyeken és a nyilvános tereken.

A ballonok cseréjének gyakorisága a ballonos vízadagolón olyan tényezőktől függ, mint a vízfogyasztás mértéke, a ballonok mérete és a hűtőt használók száma. Tipikus irányelv az, hogy a ballonot akkor cseréljük ki, amikor az üres, így biztosítva a folyamatos vízellátást. A mérsékelten vagy magas vízfogyasztással foglalkozó vállalkozásoknál gyakori lehet a ballonok néhány naponta vagy hetente történő cseréje. Ezzel szemben a háztartások 1-2 hetente cserélhetik a ballonokat. Javasoljuk, hogy kövesse figyelemmel a vízfelhasználását, és ennek megfelelően állítsa be a csere gyakoriságát. A Culligan vízszállítással bérleti terveink figyelembe veszik az Ön használatát, és automatikusan ütemezzük a szállítást az Ön igényei alapján. –

Igen, ballonos vízadagolóink kínálatában megtalálhatók a melegvíz-adagoló funkcióval felszerelt modellek. Ez különösen hasznos forró italok, például tea és kávé készítéséhez. A melegvíz funkciót egy külön gomb vagy csap vezérli, és biztonsági mechanizmussal rendelkezik, amely megakadályozza a véletlen égési sérüléseket, különösen akkor, ha a hűtő olyan helyen van, ahol nagy a gyalogosforgalom.