Irodai és munkahelyi folyadékpótlás

Fedezze fel az irodák számára tervezett innovatív vízadagolóinkat és folyadékpótlási megoldásainkat. A Culligan-nál a munkahelyeken számos vízválasztékot kínálunk, beleértve a hűtött, forró és szénsavas vizet, hogy minden munkavállaló igényeit kielégítsük.

Kérjen árajánlatot
Sector Offices 1

Jobb víz a munkahelyen

Szakértelemmel rendelkezünk az irodák számára kínált kiváló minőségű vízmegoldások terén, így biztosítva, hogy alkalmazottai a legtisztább, legbiztonságosabb és legjobb ízű vizet élvezhessék.

Culligan Product
Vízminőség és higiénia

Élvezze a világ legjobban minősített víztisztító technológiáját, a Firewall®-t, amely biztosítja, hogy munkatársai biztonságosan hidratáltak maradjanak. A BioCote® antimikrobiális védelemmel, érintésmentes megoldásokkal és professzionális szolgáltatásunkkal párosulva, minden, amire szüksége van a teljes nyugalomhoz a munkahelyén.

Culligan Product
Páratlan tanúsítás

Mi fejlesztettük ki a világ legjobban tesztelt és tanúsított víztisztítási technológiáját. A Culligan vezető szerepet tölt be az iparágban, széles körű termékteszteléssel és tanúsítással az irodai vízadagolóink kínálatában.

Culligan Product
További választék

Jutalmazza meg alkalmazottait a különböző ivóvízválasztékkal, beleértve a frissítő hűtött, forró és szénsavas szűrt vizet. Számos automatánk felhasználóbarát, színes LCD kijelzővel rendelkezik, hogy megkönnyítse a kiválasztott víz adagolását.

Vízelosztók irodák és munkahelyek számára

Akár azonnali forró, hűtött vagy szénsavas vizet szeretne, szabadon álló és pultra szerelhető automatáink megfelelnek az Ön igényeinek.

Aquabar Box 150
 • Irodákhoz és HORECA-környezetekhez tervezve
 • Három különböző adagolási kapacitás
 • Kiváló minőségű anyagokból készítve
Aquabar Easy 150
 • Ideális önkiszolgáló területeken, kávézókban és étkezdékben
 • Esszenciális, de rendkívül funkcionális kialakítás
 • Megbízható adagolási teljesítmény és egyszerű használat
Aquabar IT 80
 • Elegáns és funkcionális kialakítás
 • Bármilyen vállalati mérethez illeszkedik
 • Lehetővé teszi a palackok és kancsók gyors feltöltését
Ideális irodákhoz

A kényelmes vízhozzáférés az asztaloknál ösztönzi a személyzet folyadékpótlását.

Innovatív termékek

Megbízható teljesítményt és tartósságot biztosít a forgalmas irodákban.

Innovative products

Telepítés, karbantartás és utógondozás az Ön nyugalma érdekében.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot

Vásárlás vagy bérlés? Önön múlik! Kérjen személyre szabott tanácsokat, hogy elkezdhesse élvezni a jobb vizet.

  1/3 lépés

  Mi a cég neve?

  Vissza

  2/3 lépés

  Hol található?

  Vissza

  3/3 lépés

  Hogyan érhetjük el Önt?


  Miért válassza a Culligan vízhűtőket irodája számára?

  Válassza ki:

  A fenntartható választás

  Fedezze fel a fenntarthatósági céljait támogató környezetbarát vízmegoldásokat. Palackmentes hűtőkínálatunk arra ösztönzi a személyzetet, hogy újrahasznosítható palackokat és poharakat töltsön, csökkentve az egyszer használatos műanyagot.

  A munkahelyi műanyaghasználat csökkentése csökkenti a műanyag palackok gyártásából, szállításából és ártalmatlanításából származó CO2-kibocsátást.

  Sustainability 5

  A személyzet termelékenysége

  A munkatársak hidratáltságának fenntartása segít az energia- és koncentrációs szint növelésében a munkahelyen. Hidratálási megoldásaink az Ön vállalkozásának minden területét kiszolgálják, biztosítva az ivóvízhez való könnyű hozzáférést a termelékenység növelése érdekében. A Culligan hidratálási megoldásokat kínál minden üzleti területre, beleértve a gyárat, a raktárat, az irodát és a kirakatot.

  Business office staff happy 2

  A legbiztonságosabb, legtisztább víz

  Tisztítson és védjen a Culligan szabadalmaztatott technológiájával. A Firewall® UVC akár 99,9999%-ban kórokozómentes vizet biztosít. Az ezüstionokat tartalmazó BioCote® megakadályozza a felületi mikrobák elszaporodását. A szénszűrés a szennyeződések eltávolításával kristálytiszta, nagyszerű ízű vizet garantál.

  Business c7 6

  Rugalmas lehetőségek

  Helytakarékos, szabadon álló és pultra szerelhető vízhűtőink a minőséget és a funkcionalitást ötvözik anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a helykínálatban. Élvezze a hűtők kényelmét, ötféle víztípussal, beleértve a jéghideg, hűtött, forró és szénsavas lehetőségeket, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy elfoglalt irodájában hidratált legyen.

  Business office glass water 6

  Bérlet vagy vásárlás? A választás az Öné.

  Rugalmas választási lehetőségeket kínálunk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

  Bérlés

  • Problémamentes bérleti csomag - mi gondoskodunk mindenről
  • Telepítés okleveles mérnökök által​
  • Professzionális utókezelés a vízgép csúcsminőségű állapotának megőrzése érdekében
  • Nyugalom - minden problémát megoldunk​

  Vásárlás

  • Egyszeri költség, és azonnal az Öné
  • Szolgáltatási szerződéssel élvezheti a bérlés minden előnyét
  • Telepítési szolgáltatás igénybevehető

  C7 Firewall® vízadagoló

  A tökéletes vízhűtő az irodák számára, amely teljes körű „minden az egyben” megoldást kínál. A fejlett műszaki megoldásokat, csúcstechnológiás funkciókat és a megbízható tartósságot egyesíti egyetlen robusztus gépben.

  Culligan Image

  Szűr, tisztít, véd

  Tapasztalja meg a kiváló vízminőséget. AFirewall® UVC tisztítórendszer igény szerinti tisztítást biztosít, amely a kórokozók akár 99,9999%-át is eltávolítja. A BioCote® technológia ezüstion-adalékokkal gátolja a felületi mikrobák szaporodását. A szénszűrés kristálytiszta, nagyszerű ízű vizet biztosít a színt, ízt és szagot befolyásoló szennyeződések eltávolításával.

  C7 tűzfal® megtekintése
  Culligan Image

  Nagy teljesítmény, stílusos kialakítás

  Kivételes felhasználói élmény biztosításaÉlénk, színes LCD-kijelző, a gép állapotjelzője és öt vízadagolási lehetőség a páratlan felhasználói élmény érdekében. Az irodák olyan fenntartható funkciókat használhatnak, mint a környezetbarát hűtés, az energiatakarékos alvó üzemmód és a képernyőn megjelenő palacktakarék funkció. Fokozott higiénia az opcionális érintésmentes adagolással az IR (infravörös) modul kiegészítéssel.

  C7 tűzfal® megtekintése
  Culligan Image

  Zöldebb munkahely

  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a műanyagmentes, energiahatékony jövő aktív alakításával segítsük a vállalkozásokat fenntarthatósági céljaik elérésében. Világszerte termékeink már 40 milliárd egyszer használatos műanyag palack használatát akadályozták meg. Palackmentes rendszereink minden egyes telepítésével 1440 palackot mentünk meg a hulladéklerakók megtöltésétől. Beszéljen szakértőinkkel arról, hogy termékeink hogyan segíthetnek fenntarthatóbbá tenni vállalkozását.

  Lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet tudjon meg