Horeca vízrendszer

Stílusos, nagy kapacitású gépeink tökéletesek a HORECA, beleértve a ház elejét, a tárgyalótermeket, a szállodákat, az éttermeket és a vendéglátóipari rendezvényeket.

CH2 Firewall Classe

Nagy kapacitású vízadagolók

Fedezze fel vendéglátóipari rendszereinket, amelyeket nagy mennyiségű víz adagolására terveztek.

Purezza Campione Vízadagoló
 • Durable stainless steel design
 • Superior cooling technology
 • UV-out for additional hygiene
Purezza P1 Fonte
 • Ideális önkiszolgáló területeken, kávézókban és étkezdékben
 • Esszenciális, de rendkívül funkcionális kialakítás
 • Megbízható adagolási teljesítmény és egyszerű használat
Glass Tower One
 • Irodákhoz és HORECA-környezetekhez tervezve
 • Három különböző adagolási kapacitás
 • Kiváló minőségű anyagokból készítve

Miért válasszon nagy kapacitású adagolót?

Fedezze fel, hogy milyen előnyökkel jár, ha a Culligan egyik nagy volumenű gépét választja vállalkozása számára.
Válassza ki:

Korlátlan vízellátás

Speciális vendéglátóipari termékkínálatunk különböző vendéglátóipari kapacitásokban áll rendelkezésre, hogy pontosan megfeleljen az Ön igényeinek. Ezek a készülékek úgy készültek, hogy tartósak legyenek, és még a forgalmas és zsúfolt helyeken is kiváló vízízzel rendelkezzenek. A robusztus és funkcionális kialakítású gépek erőteljes adagolási teljesítményt nyújtanak, így tökéletesek a nagy mennyiségű vízellátást igénylő önkiszolgáló területek, kávézók és étkezdék számára.

Homes glass water 6

Garantált higiénia

Biztosítsa ügyfelei számára a további nyugalmat az infravörös érzékelők által elősegített érintésmentes működéssel. Kínálatunkban megtalálhatók a távolsági adagolási funkcióval rendelkező adagolók, amelyek kiküszöbölik a felhasználók és a készülék közötti összes érintkezési pontot. A készülékek tartalmazhatnak UV-out funkciót, amely csökkenti a baktériumok elszaporodását és fertőtleníti az adagolási pontokat.

Water filtration 6

Költségmegtakarítás

Kínálatunk költséghatékony alternatívát kínál a palackozott ásványvízzel szemben, ami jelentős költségmegtakarítást és jobb haszonkulcsot eredményezhet az üzlettulajdonosok számára. Nagy volumenű gépeink környezetbarát termékek, amelyek az Ön telephelyén kezelik és adagolják a vizet.

Finances 1

Környezetbarát

Egységeink csökkenthetik az Ön környezeti lábnyomát, hosszú távú értéket teremtve a HORECA vállalkozások számára az ökológiai és logisztikai előnyöket kínáló fenntartható vízügyi megoldásokkal. Számos gépünk környezetbarát hűtéssel rendelkezik, R290-es, a természetben előforduló, alacsony GWP (globális felmelegedési potenciál) és nulla ODP (ózonlebontási potenciál) értékű hűtőközeggázzal.

Sustainability 4

Bérlet vagy vásárlás? A választás az Öné.

Rugalmas választási lehetőségeket kínálunk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

Bérlés

 • Problémamentes bérleti csomag - mi gondoskodunk mindenről
 • Telepítés okleveles mérnökök által​
 • Professzionális utókezelés a vízgép csúcsminőségű állapotának megőrzése érdekében
 • Nyugalom - minden problémát megoldunk​

Vásárlás

 • Egyszeri költség, és azonnal az Öné
 • Szolgáltatási szerződéssel élvezheti a bérlés minden előnyét
 • Telepítési szolgáltatás igénybevehető
Culligan Image

A zöldebb választás

Válasszon fenntartható döntést a Culligan vízadagolókkal. HORECA-készülékcsaládunk segít megtakarítani az egyszer használatos műanyagot, és környezetbarát, energiatakarékos technológiával készült. A műanyag palackokról való áttéréssel hozzájárul a zöldebb jövőhöz és a fenntarthatóbb környezethez az Ön vállalkozásában.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet tudjon meg
Culligan Image

A P2 Firewall® Bar Classe

Nagy mennyiségű vízellátás és egyenletes teljesítmény.

Bemutatjuk a P2 Firewall® Bar Classe-t, amelyet a HORECA vállalkozások számára terveztek, hogy kiváló minőségű vizet biztosítsanak a vendégek, ügyfelek és alkalmazottak számára, miközben csökkentik a szénlábnyomukat. Megoldásaink frissen szűrt vizet biztosítanak a helyszínen, elősegítve a fenntarthatóságot. A P2 Firewall® Bar Classe a legmagasabb vízminőséggel gazdagítja vendéglátóipari kínálatát, miközben mindezt környezetbarát módon teszi. Fedezze fel a HORECA számára készült speciális adagolókínálatot videónkban.

Bővebben a P2 Firewall® Bar Classe-ról

Ez is érdekelheti Önt...

Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy tiszta, jó minőségű vizet biztosítson munkahelyén.

Hálózati vízadagolók

Fenntartható, fix költségű hidratációs megoldások.

Ballonos vízadagolók

Megbízható, könnyen használható vízhűtő adagolók.

Gyakran ismételt kérdések

Nagy mennyiségű vízadagolóinkat úgy tervezték, hogy nagy mennyiségű hűtött és/vagy szénsavas vizet szolgáltassanak a vendéglátóipar számára, a nagy kereslet kielégítésére.

Ezek az adagolók a vízellátáshoz csatlakoznak, és fejlett hűtési és szűrési rendszereket használnak a tiszta és frissítő víz folyamatos áramlásához.

Igen, a vízvezeték-csatlakozások és az elektromos munkák összetettsége miatt, amelyek a nagy mennyiségű adagolókhoz szükségesek, ajánlott a szakszerű telepítés. A Culligan professzionális telepítési szolgáltatásokat nyújt a nagy mennyiségű adagolók teljes választékához.

A rendszeres karbantartás elengedhetetlen a csúcsteljesítmény és a vízminőség biztosításához. Ez magában foglalja a szűrők cseréjét, a tisztítást és a fertőtlenítést. A Culligan-nál professzionális karbantartási szolgáltatást kínálunk gépeinkhez, amelyet szakértő mérnökeink nyújtanak.

Igen, sok nagy volumenű adagolónk lehetővé teszi, hogy szénsavmentes és szénsavas vizet is adagoljon, így rugalmasan alkalmazkodhat a különböző italválasztékokhoz.

Az abszolút nagy volumenű adagolókat nagy létszámú összejövetelek kiszolgálására tervezték, így ideálisak a vendéglátóipari rendezvényekhez.