Impresszum

A telemédiatörvény (TMG) 5. §-a szerinti tájékoztatás

Culligan Hungary Kft.

1097 Budapest

Illatos út 13.

Iroda telefonszáma: +36 1 920 6480

Felelősségi nyilatkozat/Disclaimer

1. Felelősség a tartalomért

A weboldalunkon található minden tartalom a legnagyobb gondossággal és legjobb tudásunk szerint készült. Nem tudjuk azonban garantálni, hogy a tartalom helyes, teljes vagy naprakész. Szolgáltatóként a német telemédiatörvény (TMG) 7. szakaszának 1. bekezdése szerint mi magunk felelünk az oldalakon található tartalmakért. A TMG 8-10. §-ai szerint azonban szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek a továbbított vagy tárolt, harmadik féltől származó információkat ellenőrizni, illetve a jogellenes tevékenységre utaló körülményeket kivizsgálni. Az általános törvények szerinti, az információk eltávolítására vagy használatának megakadályozására vonatkozó kötelezettségek továbbra is érintetlenek maradnak.

Az ezzel kapcsolatos felelősségre vonás azonban csak attól az időponttól kezdve lehetséges, amikor a konkrét törvénysértésről tudomást szereztek. A fentiek tudomására jutását követően Jogsértés esetén azonnal eltávolítjuk ezt a tartalmat.

2. A felelősség korlátozása a külső hivatkozásokért

Weboldalunk olyan linkeket tartalmaz, amelyek harmadik felek által üzemeltetett külső weboldalakra vezetnek. Ezeknek a külső webhelyeknek a tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem áll módunkban felelősséget vállalni ezen tartalmakért. Ezért minden esetben a megfelelő weboldal mindenkori szolgáltatója/üzemeltetője felelős.

Az általunk linkelt weboldalakat a linkelés időpontjában ellenőrizzük az esetleges törvénysértések tekintetében. A hivatkozás csak akkor jön létre, ha ebben az időpontban nem ismerhető fel jogellenes tartalom. Konkrét jelzés nélkül azonban nem várható el tőlünk, hogy folyamatosan ellenőrizzük a linkelt weboldalak tartalmát. Ha azonban jogsértésről szerezünk tudomást, az érintett linket azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog

A weboldalunkon közzétett tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alá tartoznak (http://www.gesetze-im-internet.de/bundesrecht/urhg/gesamt.pdf). A szerző szellemi és anyagi szempontú szellemi tulajdonának sokszorosítása, feldolgozása, terjesztése és bármilyen, a szerzői jog határain kívüli hasznosítása az adott szerző előzetes írásbeli hozzájárulását igényli i. s. d. szerzői jogi törvény. Az oldal letöltése és másolása kizárólag magáncélú és nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezett. Amennyiben a honlapunkon található tartalom nem általunk készült, úgy a harmadik felek szerzői jogait be kell tartani. A harmadik felek tartalmait ekként jelöljük. Amennyiben mégis tudomására jutna, hogy a szerzői jogokat megsértették, kérjük, hogy erről értesítsen minket. Amint tudomást szerzünk a jogsérelemről, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.