Robusztus vízadagolók gyárak és raktárak számára

Hidratálja csapatát a zsúfolt műszakok alatt a Culligan megbízható vízrendszerével gyárak és raktárak számára. Kínálatunkban megtalálhatók a különböző igényeknek és a nagy telephelyeknek megfelelő vizes opciók és nagy kapacitású gépek.

Lépjen kapcsolatba velünk
Sector Industrial 1

Nagy volumenű ivási megoldások forgalmas környezetek számára

Megbízható hozzáférést biztosítanak a friss és tiszta vízhez, így a raktári személyzet egész nap hidratált maradhat.

Culligan Product
Nagy kapacitású gépek

Vízadagolóink, palacktöltőink és ivókútjaink ideálisan megfelelnek a gyárak és raktárak magas igényeinek. Megnövelt vízkibocsátásukkal és újratöltési sebességükkel ezek a rendszerek biztosítják, hogy a személyzet nagyobb száma is hidratált maradhasson késedelem nélkül.

Culligan Product
Vízminőség és higiénia

Számíthat a legmodernebb víztisztító innovációnkra, a Firewall®-ra, amely biztosítja a biztonságos folyadékpótlást a munkahelyén, kiegészítve a BioCote® antimikrobiális védelmet és az érintésmentes funkciókat, amelyek további biztonságot és higiéniát nyújtanak a személyzet számára.

Culligan Product
Fenntartható

A vízhűtők és ivókutak ösztönzik az újrafelhasználható vizes palackok használatát, segítve ezzel vállalkozását az egyszer használatos műanyaghulladék csökkentésében és hozzájárulva a fenntarthatóbb környezethez.

Ivóvízmegoldásaink gyárak és raktárak számára

Válassza ki a gyárának megfelelő vízadagolót. Tartós, nagy kapacitású hűtőkészülékeinket úgy építjük, hogy a minőség rovására menjenek. Különböző vízválasztékokkal, köztük forró, hűtött és szénsavas lehetőségekkel, valamint fejlett tisztítással a jobb íz és biztonság érdekében.

Aquabar Easy 150
 • Ideális önkiszolgáló területeken, kávézókban és étkezdékben
 • Esszenciális, de rendkívül funkcionális kialakítás
 • Megbízható adagolási teljesítmény és egyszerű használat
Ideális gyárak számára

Kényelmes hozzáférés a vízhez, a munkahelyi folyadékpótlás fokozása.

Innovatív termékek

Megbízhatóság és robusztusság biztosítása forgalmas területeken.

Problémamentes szolgáltatás

Szakszerű telepítés, karbantartás és utógondozás a nyugalomért.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot

Vásárlás vagy bérlés? Önön múlik! Kérjen személyre szabott tanácsokat, hogy elkezdhesse élvezni a jobb vizet.

  1/3 lépés

  Mi a cég neve?

  Vissza

  2/3 lépés

  Hol található?

  Vissza

  3/3 lépés

  Hogyan érhetjük el Önt?


  Miért válassza a Culligan vízadagolókat gyárába vagy raktárába?

  Korlátlan vízellátás

  Élvezze a folyamatos vízellátás előnyeit a nagy mennyiségű hálózati vízzel táplált vízadagolóinkkal. Mondjon búcsút a víz kifogyásával járó gondoknak a forgalmas időszakokban. Élvezze a frissítő folyadék egyenletes áramlását, biztosítva, hogy munkahelye egész nap hidratált és koncentrált maradjon. Gépeink erőteljes adagolási teljesítményt nyújtanak, így ideálisak a nagy mennyiségű vízellátást igénylő munkahelyi környezetek számára.

  Topic selfizz 30 1

  Robusztus és megbízható gépek

  Az olyan nyüzsgő környezetben, mint a gyárak és raktárak, a kiváló minőségű anyagokból készült, robusztus és tartós vízadagolóink tökéletes megoldást jelentenek a folyadékpótlásra. Ezek az adagolók ellenállnak a zsúfolt műszakok és az igényes körülmények viszontagságainak, és megbízható frissítő vízforrást biztosítanak. A minőség rovására történő kompromisszumok nélkül hidratálhatja csapatát, függetlenül attól, hogy milyen nagy a forgalom.

  Topic industry

  Biztonságos és tisztított víz

  Tapasztalja meg a legbiztonságosabb tisztított vizet a munkahelyén. A Culligan szabadalmaztatott technológiája tiszta és védett vizet biztosít. A Firewall® UVC akár 99,9999%-os kórokozómentes vizet biztosít munkatársai számára. A BioCote® ezüstionokkal megakadályozza a felületi mikrobák kialakulását. A szénszűrés pedig a szennyeződések eltávolításával garantálja a tiszta, nagyszerű ízű vizet.

  Culligan staff 5

  Környezetbarát

  Gépeink csökkenthetik az Ön környezeti lábnyomát, hosszú távú értéket teremtve a vállalkozások számára az ökológiai és logisztikai előnyöket kínáló fenntartható vízmegoldásokkal. Számos hűtőgépünk környezetbarát hűtéssel rendelkezik, R290-es, a természetben előforduló, alacsony GWP (globális felmelegedési potenciál) és nulla ODP (ózonlebontási potenciál) értékű hűtőközeggel.

  Sustainability 4

  Bérlet vagy vásárlás? A választás az Öné.

  Rugalmas választási lehetőségeket kínálunk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

  Bérlés

  • Problémamentes bérleti csomag - mi gondoskodunk mindenről
  • Telepítés okleveles mérnökök által​
  • Professzionális utókezelés a vízgép csúcsminőségű állapotának megőrzése érdekében
  • Nyugalom - minden problémát megoldunk​

  Vásárlás

  • Egyszeri költség, és azonnal az Öné
  • Szolgáltatási szerződéssel élvezheti a bérlés minden előnyét
  • Telepítési szolgáltatás igénybevehető
  Culligan Image

  Páratlan tisztítás

  Bemutatjuk a Culligan szabadalmaztatott Firewall® UVC technológiáját. Tisztítja a vizet a forrástól az adagolási pontig, semlegesíti a vízben lévő mikrobákat, és blokkolja a káros kórokozókat. A leghatékonyabb és leghatékonyabb megoldás a személyzet számára kiadott ivóvíz biztonságban tartására.

  Culligan Image

  Az Aquabar termékcsalád

  Nagy volumenű vízellátás és egyenletes teljesítmény. Tartsa hidratáltan a gyárban és raktárban dolgozókat az Aquabar nagy volumenű vízhűtőkkel, amelyeket nagy mennyiségű prémium szűrt víz hatékony adagolására terveztek. Két adagolási kapacitással (80-150 liter/óra) ezek a készülékek könnyedén kielégítik a hideg, környezeti és szénsavas víz iránti nagy igényeket, még csúcsidőben is. Kínálatunkban érintésmentes és UV-kijuttató modellek is találhatók, amelyek a személyzet higiéniáját és biztonságát helyezik előtérbe, így teljes körű megoldást kínálnak.

  Az Aquabar Easy adagoló megtekintése
  Culligan Image

  Zöldebb munkahely

  A Culligan elkötelezett a műanyagmentes, energiahatékony jövő megteremtése mellett. Termékeinkkel sikeresen csökkentettük a globális egyszer használatos műanyag palackok fogyasztását 40 milliárddal. Minden egyes Culligan palackmentes rendszer telepítése 1440 palackot ment meg a hulladéklerakóktól. Válasszon Culligan hálózati vízhűtőt a fenntartható hidratáláshoz a munkahelyén.

  Lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet tudjon meg