Hidratációs megoldások minden iparág számára

Küldetésünk, hogy jobb vizet biztosítsunk mindenki számára. Hidratálási megoldások széles választékát kínáljuk minden ágazat számára.

Sector Offices 4

A legjobb víz az Ön igényeinek megfelelően

A jó minőségű ivóvíz felbecsülhetetlen érték, amelynek a világon mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Nem számít, hogy milyen iparágban dolgozik, hol jár iskolába, vagy hol tölti szabadidejét.

A Culligan a prémium minőségű, fenntartható ivóvízmegoldások vezető szolgáltatójaként küldetésének tekinti, hogy a világ minden táján tiszta ivóvízhez juttassa az embereket.

Culligan Image

Kiváló minőségű ivóvíz megoldások

A Culligan vízadagolóival mindig élvezheti a tiszta vizet. Megoldásaink sokféle víztípust biztosítanak, például hűtött, forró vagy szénsavas vizet; mindegyik gép számos higiéniai és biztonsági funkcióval van ellátva.

Culligan Image

Optimális folyadékpótlás a Culligan által​

Akár tiszta vízzel látja el alkalmazottait az irodában, akár prémium minőségű vizet szolgál fel vendégeinek egy étteremben, vagy egészséges ivóvízforrást kínál a diákoknak az iskolában; a Culligan vízadagolóval biztos lehet benne, hogy folyamatosan kiváló minőségű, tiszta ivóvizet kap.

Az általunk lefedett ágazatok

A Culligannál nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ivóvíz-megoldásokat tudunk szállítani minden típusú iparág és vállalkozásméret számára.

Irodák

Érdekel

Vendéglátás

Érdekel

Egészségügy

Érdekel

Oktatás

Érdekel

Edzőtermek és szabadidő

Érdekel

Gyárak és raktárak

Érdekel

Rendezvények

Érdekel

Kereskedelem

Érdekel

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot

Vásárlás vagy bérlés? Önön múlik! Kérjen személyre szabott tanácsokat, hogy elkezdhesse élvezni a jobb vizet.

  1/3 lépés

  Mi a cég neve?

  Vissza

  2/3 lépés

  Hol található?

  Vissza

  3/3 lépés

  Hogyan érhetjük el Önt?