Márkáink

Sector Offices 4
Culligan Image

Világszerte elismert

Bárhol is van a világon, jó eséllyel megtalálja márkáinkat az Ön közelében. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legismertebb és legmegbízhatóbb neve vagyunk a víziparban – ezt a hírnevet a bizalom, az innováció, a szolgáltatás és a minőség révén érdemeltük ki. Olyan márkákkal, mint a Culligan, Zip Water, ZeroWater, Blupura, Quench és mások, tisztább, lágyabb vizet biztosítunk az embereknek világszerte. Az otthonoktól és irodáktól kezdve az iparágakig és egész városokig minden pohárral megmutatjuk a tiszta víz iránti elkötelezettségünket. Mindenhol ott vagyunk, ahol az embereknek jobb vízre van szükségük, és messzemenő jelenlétünk lehetővé teszi számunkra, hogy erőteljes pozitív hatást gyakoroljunk a globális fenntarthatóságra.

Globális márkák

A Culligan több mint 80 éve az Ön helyi, átfogó vízügyi szakértője. A Culligan lágyító és szűrőrendszereket, valamint vezetékes vízmegoldásokat és gallonos rendszereket tervez, telepít és szervizel, amelyek segítségével elégedett ügyfelek generációi élvezhetik a valaha volt legjobb vizet.

A Zip, a világ legfejlettebb ivóvízkészülékének gyártója díjnyertes technológiával rendelkezik, amely azonnali szűrt, hűtött, forró vagy szikvízzel látja el az otthonokat és a vállalkozásokat.

A fejlett ioncserélő technológiával és az 5 fokozatú szűrőkkel a ZeroWater vízkanalak és szűrők szinte az összes (99,6%) kimutatható oldott szilárd anyagot eltávolítják, míg más vezető márkák esetében ez az arány akár 50% is lehet.

Kiválasztott márkák

Quench

Megbízható vízszűrés, hűtőegységek és tartozékok vállalkozások számára.

Waterlogic

A munkahelyi és nyilvános folyadékpótlási megoldások globális vezetője.

Purezza

Testreszabott végponttól végpontig terjedő megoldások a HORECA-ágazat számára.

Oasis

Fenntartható prémium vízmegoldások iskolák, kórházak és irodák számára.

Bővebben a Culliganról

Fedezze fel a Culligan-t

A víz a mi világunk – és fenntartható megoldásaink jobbak az Ön és a bolygó számára.

A mi hozzájárulásunk

Minden tevékenységünkkel egy jobb és fenntarthatóbb világ megteremtése mellett köteleztük el magunkat.