A Waterlogicból Culligan lesz

Valószínűleg már hallotta: a Waterlogic mostantól Culligan. De nem csak új megjelenésünkkel akarjuk meggyőzni, hanem teljesítményünkkel és vonzó feltételeinkkel is.

Tick icon
Az Ön partnere több mint 85 éves tapasztalattal
Tick icon
Rugalmas bérleti és vételi ajánlatok
Tick icon
Fenntartható vízmegoldások cége számára
AJÁNLATOT KÉREK

Egyesített szakértelem – új perspektívák

A Culligan és a Waterlogic egyesülése egy új, lenyűgöző csapatot hoz létre, amely számos új lehetőséget nyit meg előttünk. Együtt erősebbek vagyunk, és büszkén mutathatjuk be az új, egyedi Culligan termékeket. Világszerte több mint 11 000 elkötelezett alkalmazottunkkal egyesítjük erőinket és ösztönözzük az innovációt.

A Waterlogic 2023. októbertől Culligan Hungary néven folytatja tevékenységét

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. október 1-én a Culligan Csoport négy magyarországi vállalata egyesül. Az egyesülés során az Aqua Vital Hungary Kft., a TGI-Watercool Kft és a Waterconcept Hungary Kft. beolvad a Waterlogic Magyarország Kft-be, az egyesült cég pedig Culligan Hungary Kft. néven működik tovább.

 

Új adataink és elérhetőségeink a következők:

Cégnév:  Culligan Hungary Kft.
Székhely:  1097 Budapest, Illatos út 13.
Cégjegyzékszám:  01-09-389243
Adószám:  25425060-2-43

 

Számlavezető bank:  Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe
Bankszámlaszám: 10800007-10000000-15832002

 

Telefon:  +36 1 920 6480
Vízrendelés:  [email protected]
Szerviz, hibabejelentés:  [email protected]
Számlázás, pénzügy:  [email protected]
Ügyfélszolgálat, egyéb:  [email protected]
Honlap:  www.culligan.hu

HIDRATÁCIÓS MEGOLDÁSOK MINDEN IPARÁG SZÁMÁRA

Culligan Product
Hálózati Vízadagolók

Állványos vagy asztali vízgépekkel szűrt víz közvetlen a csapból.

Culligan Product
Ballonos Vízadagolók

Ballonos vízgépek ásványvízzel.

Culligan Product
Horeca Vízadagolók

Vékony, helytakarékos csapok pultokhoz és bárokhoz.

Az erőforrások okos használata a Culligan segítségével

A vezetékes vízadagolóval jelentősen csökkentheti a vízellátás költségeit. A vezetékes víz literenként körülbelül 0,9 Forintos vízköltségén felül Ön csak a bérlés vagy vásárlás költségeit fizeti. A vízadagoló karbantartását a bérleti díj tartalmazza.

A hálózati vízadagolóval Ön a fenntarthatóság mellett dönt. Mert a jövőben nélkülözheti a műanyag palackokat, és így javíthatja CO₂-mérlegét.

Hálózatról táplált rendszereinkkel 1000-szer kevésbé szennyezi a környezetet, mint a műanyag palackokból származó ásványvízzel.

Legyen az szénsavas vagy szénsavmentes, hűtött vagy normál: a többlépcsős, antibakteriális Culligan szűrőrendszer gondoskodik a gondtalan, tiszta víz élvezetéről. Firewall® UVC technológia pedig 99,9999%-ban megtisztítja baktériumtól.

A pangó víz szintén a múlté. A szűrt vizet közvetlenül a hálózatból csapolhatja, és egy gombnyomással mindig friss vízhez jut.

Hálózati vízadagoló szerviz és karbantartás

Bérleti ajánlataink tartalmazzák a hálózati vízautomata telepítését és folyamatos karbantartását. Technikusaink teljes körűen képzettek, és szolgáltatásunk az egész ország területére kiterjed.

Telepítés

A vízgépét ott telepítjük, ahol Önnek a legkényelmesebb, és élvezheti a legjobb vízminőséget.

Karbantartás

A gépet 6 havonta karbantartjuk. Ez segít biztosítani, hogy hűtője tiszta és higiénikus legyen a folyamatos biztonságos használat érdekében.

Bejelentések

Bármilyen probléma esetén lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal, és mi vagy megjavítjuk, vagy kicseréljük a gépét.