HATÁSUNK

Pozitív hatás a
világ minden táján

A mikroszkopikus organizmusoktól a hatalmas városokig a víz mindannyiunkat fenntart. Napjainkban a világ új kihívások egész sorával néz szembe, az éghajlatváltozástól kezdve a nagyobb méltányosságra való felhívásig, amelyeknek csak globális erőfeszítéssel lehet megfelelni.

A Culligan vállalatnál elköteleztük magunkat egy jobb, fenntarthatóbb világ építése mellett, mind társadalmi, mind környezeti hatásaink javításával.

Planet Earth and a glass as foreground

Hand picking up plastic bottle from sea

Napjaink problémáinak kezelése

A fenntarthatóság a prioritásunk

A fenntarthatóság sokrétű kihívás, és egy fenntarthatóbb világ építése mindannyiunktól megköveteli, hogy megtegyük, amit tudunk. Mi a Culligan-nél hiszünk abban, hogy a tisztább, egészségesebb víz hozzájárulhat az emberek életének javításához világszerte, és kulcsfontosságú szerepet játszik a jövőnk előtt álló legnagyobb kihívások megoldása felé.

Célunk, hogy mindent megtegyünk azokon a területeken, ahol a legjobban képesek vagyunk valóban változást elérni. Ennek érdekében olyan alapvető kötelezettségvállalásokat dolgoztunk ki, amelyek összhangban vannak az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival, és amelyek egy jobb világ építése érdekében végzett munkánk középpontjában állnak.

READ CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY REPORT (PDF) →

Szennyezés

Percenként 1 millió egyszer használatos műanyag vizes palackot használnak fel világszerte.

Egészség
A vízben megjelenő szennyező anyagok komoly közegészségügyi problémákat okoznak.
Globálisan
Világszerte 2,2 milliárd embernek nincs biztonságos ivóvize.
Éghajlat
Az üvegházhatású gázok globális kibocsátása az előrejelzések szerint 2100-ig 3°C-kal növeli a hőmérsékletet.

Megközelítésünk a fenntarthatósághoz

Tekintse meg eddigi eredményeinket és a még nagyobb hatás elérése érdekében tett lépéseinket.


Kötelezettségvállalásaink

A termékfejlesztéstől a szervizelésig és karbantartásig elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pozitív hatást gyakoroljunk az emberiség – és a Föld – javára.

Miért értékeljük a sokszínűséget, a méltányosságot és a befogadást?

Hitelesen vezetni

Az, hogy hozzájárulunk egy jobb, fenntarthatóbb világ megteremtéséhez, többet jelent a környezetvédelmi kezdeményezéseknél. Olyan kritikus társadalmi kérdésekre is összpontosítunk, mint a sokszínűség, a méltányosság és a befogadás.

Globális szervezetként, ahol a legkülönbözőbb nemzetiségű és hátterű alkalmazottak dolgoznak, olyan kultúrát igyekszünk teremteni, amely minden egyes embert arra ösztönöz, hogy egyedi tapasztalatait és perspektíváit a munkájában kamatoztassa. Hiszünk abban, hogy a kultúrák, a faj, az etnikai hovatartozás, az életkor, a nem, a szexuális irányultság, a nemi identitás vagy kifejeződés és a fizikai képességek sokszínűségéből álló munkaerő-állomány kialakítása több mint helyes dolog – ez sikerünk alapját képezi.

People tallking

Bővebben a Culliganról